tiistai 2. joulukuuta 2014

Kymppitonnilla tönöä kasaan

Marraskuusta 2012 muistan, että Tikkumäkeä kasattiin järjettömällä sykkeellä. Paluu remonttipäiväkirjan muistiinpanoihin vahvistaa muistikuvani oikeiksi.

Tasan kaksi vuotta sitten eteisen seinien levytys saatettiin loppuun, katto eristettiin, paneloitiin vanhalla helmiponttipanelilla ja maalattiin. Väliovet asennettiin karmeineen ja oviaukot muokattiin karmeille sopiviksi. Kylpyhuoneessa tehtiin vesieristykset, laatoitettiin seinät ja lattia sekä paneloitiin katto. Lisäksi kunnostettiin ja muokattiin senkki allastasoksi ja asennettiin kalusteita. Olohuoneessa ja keittiössä kunnostettiin ja maalattiin tulisijoja sekä saatiin valmiiksi ikkunoiden kunnostus. Koko asunnossa tehtiin sähkötöitä. Kellarissa eristettiin vesi- ja viemäriputkia sekä asennettiin lämmityskaapeli estämään putkien jäätyminen pakkasella.







































Marraskuussa 2012 remppalaskuja maksettiin kymppitonnilla. Se on toistaiseksi kaikkien aikojen messevin kuukausikulu. Vain edessä oleva kattoremontti taitaa lyödä summan laudalta. Olen kirjannut kulut yksityiskohtaisemmin remppakulut-välilehteen. Rahaa paloi, mutta löytyy listasta sellaisia suurinvestointeja kuin keittiönkalusteet ja kodinkoneet sekä poistoilmalämpöpumppu. Käy kurkkaamassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti