maanantai 12. toukokuuta 2014

Äitien testaama brunssi

Uhmaan sosiaalisen median aiheuttamaa äitienpäivä-ähkyä jatkamalla teemaa vielä maanantaina. Pistin merkille, että tänä vuonna moni ystävistäni ilahdutti äitiään laittamalla pöydän koreaksi ja valmisti äidille päivällisen itse.

Tällä brunssimenulla voi ilahduttaa mutseja, frendejä ja ihan keitä keksii. Meillä pöytään katettiin omin pikku kätösin pyöräytettynä seuraavaa:

Äitienpäivän brunssi - nauti vaikka mikä tahansa lauantai


Sitruunainen jokirapu-avokadosalaatti
pähkinäinen couscous-halloumi
savukalaa lohi-avokadokastikkeessa
kreikkalaiset pyörykät ja tzatziki
antipastot ja hapanleipä
sitruunakakku







Laitan tärpiksi  sitruunaisen jokirapu-avokadosalaatin ohjeen, koska se on idioottihelppo valmistaa.

Revi pohjaksi haluamiasi salaatteja
kaavi joukkoon avokado rouheina paloina
valuta ja kuivaa jokiravut, lisää salaattiin
raasta päälle parmesan-lastuja
lisää pinnalle kevätsipulia
salaatin kruunaa kastike, johon sekoitat oliiviöljyä, sitruunamehua, hunajaa, sokeria, suolaa ja mustapippuria.


Maistuvaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti