maanantai 5. lokakuuta 2015

Mitä ehdit kuukaudessa

On aika panna syyskuu 2013 nippuun. Remonttipäiväkirjasta löytyvät maininnat sokkelinkorjauksesta, ulkolaudoituksen purkamisesta, runko-osien vahvistamisesta ja vaurioituneiden palkkien korvaamisesta, tuulensuojalevyjen ja seinäeristeiden asentamisesta, seinien levyttämisestä, lattiarungon rakentamisesta, puhallusvillan puhaltamisesta, lattian paperoinnista ja lattialämmityslaudoituksen rakentamisesta.

Että semmosta ehtii kuukaudessa 40 neliön huoneistoalalla.

Kurkkasin remonttipäiväkirjan lokakuu-osastoon. Siellä ehdottomasti mielenkiintoisin työ oli pihakallion piikkaus. Talomme sijaitsee aivan mahdottomien kulkuyhteyksien päässä sijaitakseen asemakaava-alueella. Taloa ympäröivät joko naapurit tai kallio eikä talon viereen pääse ajoneuvolla. Kävelyreitti pihatieltä on kulkenut omituisesti kallion ja pihavajan vierustaa niin, että päänsä lyö vajan räystääseen, ellei muista väistää.

Lokakuussa 2013 pihallemme saapuivat kivimiehet porineen. Mitä sitten tapahtui, siihen palataan lokakuun päivityksissä Tikkumäestä.Ulkolaudoitus puretaan, koska se on maalattu hengittämättömällä lateksimaalilla ja lauta on osin huonoa.
Sokkelin päällä olevaa runkorakennetta on uusittava.
Taloon asennetaan tuulensuojalevyt.

Laudotus poistetaan sisäpuolelta ja koolauksia levitetään lisäeristysvahvuuden saamiseksi.
Palapeliä ekovillalevyillä.


Etsi Martti ja Salama.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti