keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ei tehty itse ja onnistui!

Kesäkuussa 2012 Tikkumäessä pinnisteltiin viimeiset työt alta ennen kesälomaa. Talon kuistiosa rakennettiin kevään aikana lähes kokonaan uusiksi. Jotta lattiaan saatiin kunnon eristys, oli maata lapioitava lähes puoli metriä. Sitten sisään lapioitiin soraa parikymmentä senttiä ja asennettiin 15 sentin spu-eristys sekä lattialämmitys.

Eteisen, saunan ja pesuhuoneen käsittävän kuistin kanssa päästettiin syvä huokaus, kun lattia päästiin vihdoin valamaan. Olemme remontin kuluessa harmitelleet usein, että tunnemme niin huonosti paikallisia osaajia. Kun kaveripiirissäkään ei ole vastaavia projekteja toteuttaneita, joilta kysyä ammattilaissuosituksia, olemme lähinnä vaistojen varassa.

Tarjouskierroksen jälkeen päädyimme teettämään parinkymmenen neliön alan valutyön Lattialiippareilla klik! ja lopputulos oli sitä, mistä sovittiinkin. Mainitsen yrityksen siitäkin syystä, että se on tähän mennessä remonttia paras esimerkki remppapalveluyrityksestä, jonka kanssa kaikki sujuu ilman nokan nyrpistyksiä.

Tässä pieni maakasanäyte lapiohommista kuistilla.

Betonia syötetään nosturin avulla.

Kurahommia.

Valmista tuli.


Lattia jäi kuivumaan kesäloman yli tikkumäkeläisten suunnatessa pöndepaskikselleen akkuja lataamaan. Seuraavassa päivityksessä tarkastellaan kesäkuun 2012 remppakuluja, ja sitten vetäydytään lomalle ja blogataan, jos jaksetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti